Yasmine Setoe

Gemeente Den Haag - Beleidsmedewerker Cultuur

Yasmine Setoe werkt als beleidsmedewerker Cultuur bij gemeente Den Haag.

Wat doe je naast je bovengenoemde werk? Vrijwilligerswerk op het gebied van eventmanagement voor jongeren en ouderen bij een wijkorganisatie. Trainingen op het gebied van marketing/communicatie/event management. Momenteel verdiep ik mij ook in het menselijk brein, deels om inzicht te krijgen in onze eigen patronen en gebruiken, hoe dingen ons worden aangeleerd en hoe ons dna invloed heeft op ons gedrag. Mede daarom volg ik de opleiding Creatieve Therapie, omdat ik een missie heb: mensen weer leren (durven) dromen. Door kunst als uitgangspunt te nemen hoop ik dat ik mensen kan helpen tot hun eigen kern te komen.

Wat denk jij dat je collega's het leukst aan jou vinden? Mijn collega's vinden het leukst aan mij dat ik genoeg zelfspot heb. Bij een ingewikkelde situatie neem ik de verantwoordelijkheid om op een luchtige manier een team mee te krijgen. Ik heb wat droge humor, ben betrokken bij mijn collega’s én mijn werk en ben ontzettend gedreven. Als ik eenmaal ga, ga ik vliegend. Resultaat vind ik belangrijk, maar belangrijker vind ik dat iedereen er plezier in heeft!

Wat is het meest bijzondere wat jij in de cultuursector hebt meegemaakt? Het gehele proces wanneer iemand met een beperking, of een jong persoon, in aanraking komt met een kunstvorm en het die persoon raakt, vormt en helpt ontwikkelen doordat die persoon zichzelf leert uiten op een totaal andere manier dan de ‘normale’ uitingsvormen.

Wat is jouw favoriete cultuurbezoek? Escher in Het Paleis, omdat de mindf*ck (excuse my language) intens is en ik ontzettend van puzzels houd en er bij sommige totaal niet uitkom. Dat vind ik tof.

Yasmine op LinkedIn

Yasmine & Frandjescka presenteren hun ervaring van het interview met Art-S-Cool

Updates? Check onze social kanalen
De Haagse CultuurAcademie is powered by: