Susi Mosis

Evenementenbureau SISA Events - Host, eventplanner en gastprogrammeur

Susi Mosis werkt via haar Evenementenbureau SISA Events (ZZP) bij diverse culturele instellingen als eventplanner, host en gastprogrammeur. 

Wat doe je naast je bovengenoemde werk? Ik geef Afro-Caribische dansles aan scholieren en ben daarnaast voorzitter van de Surinaamse vereniging Seke.

Wat denk jij dat je collega's het leukst aan jou vinden? Mijn collega's vinden het leukst aan mij dat ik sociaal en oprecht geïnteresseerd ben. Ik straal van nature veel rust uit en word als een toegankelijk persoon ervaren.

Wat is het meest bijzondere wat jij in de cultuursector hebt meegemaakt? Ik heb als lid van de Marron zang- en dansgroep Seke op bijna alle culturele podia gestaan in Nederland en daardoor veel theaters bezocht. Zo heb ik ooit voor de minister-president mogen optreden in de Grote Kerk in Den Haag. En voor het grootste opperhoofd van de Marrons tijdens zijn eenmalig bezoek in Utrecht.

Wat is jouw favoriete cultuurbezoek? De Keti Koti wandeling georganiseerd door Het Nationale Theater; en een rondleiding door het Mauritshuis blijft een bijzondere ervaring.

Susi op LinkedIn

Interview met Susi & Simba Mosis over hun bijdrage aan de nieuwste Rijksmuseumtentoonstelling

Susi over wat HCA voor haar heeft betekend (interviewfragment)

Updates? Check onze social kanalen
De Haagse CultuurAcademie is powered by: