Mike Kokken

Amare - Bedrijfsleider Horeca

Mike Kokken werkt als Bedrijfsleider Horeca bij het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Daarnaast is hij conceptontwikkelaar/curator/programmeur bij What You See Is What You Get (WYSIWYG) en Editor bij Public Sandberg (PS) Sandberg Instituut.

Wat doe je naast je bovengenoemde werk? Ontwerper

Wat denk jij dat je collega's het leukst aan jou vinden? Mijn collega's vinden het leukst aan mij dat ik snel kan schakelen en scherp en kritisch ben, waardoor 'ping-pongen'/brainstormen vaak makkelijk en soepel gaat. Ik ben in staat om om conventionele modellen heen te denken en kan dingen makkelijk in de juiste context plaatsen of een nieuwe context formuleren. Ik kan goed coördineren en beschik over leiderschap.

Wat is het meest bijzondere wat jij in de cultuursector hebt meegemaakt? Dat conventies, vooroordelen en verwachtingen met het grootste gemak overboord worden gegooid.

Wat is jouw favoriete cultuurbezoek? Een tentoonstelling of voordracht waarbij de vorm en context waarbinnen wordt gepresenteerd (deels) is bedacht, herdacht of herontworpen of een spel mee wordt gespeeld.

Mike op LinkedIn

Mike over zijn interview met Het Nationale Theater: "60 minuten in 60 seconden"

 

Updates? Check onze social kanalen
De Haagse CultuurAcademie is powered by: