Fatima Qureshi

Theater De Vaillant - Medewerker Marketing en Communicatie

Fatima Qureshi werkt als medewerker Marketing en Communicatie bij Theater de Vaillant in Den Haag.

Wat doe je naast je bovengenoemde werk? Naast mijn werkzaamheden bij De Vaillant ben ik een vierdejaars Communicatie student aan Hogeschool Leiden.

Wat denk jij dat je collega's het leukst aan jou vinden? Mijn collega's vinden het leukst aan mij dat ik vaak een unieke kijk heb op zaken. Ik vind namelijk vaak verbeterpunten binnen details. Mijn collega's beschrijven mij verder als een betrouwbare en behulpzame medewerker.

Wat is het meest bijzondere wat jij in de cultuursector hebt meegemaakt? In maart 2020 was ik inmiddels een jaar werkzaam in de culturele sector. Kunst en cultuur is tijdens een pandemie belangrijker dan ooit. Ik vind het heel mooi én bijzonder hoe culturele instellingen in deze periode manieren hebben gevonden om actief te blijven, zelfs met beperkte middelen. Kunst en cultuur hoeft zich niet te beperken tot een fysieke locatie, het is overal en altijd aanwezig.

Wat is jouw favoriete cultuurbezoek? Het bezoek aan het Korzo theater was mijn favoriete cultuurbezoek. Ik had tijdens deze HCA werksessie voor het eerst een voorstelling in dit theater bezocht. De voorstelling "Here we live and now" heeft door middel van dans veel emoties opgeroepen. Het was interessant om te leren over hoeveel werk er achter de schermen heeft plaatsgevonden om deze diverse dansvoorstelling tot stand te laten komen. Het gebouw van Korzo is verder heel mooi ingericht en er goed nagedacht over hoe alle ruimtes kunnen worden geoptimaliseerd. De combinatie van een informele en tegelijk ook professionele sfeer stelden op mijn gemak. Ik heb tijdens dit bezoek het besluit genomen om vaker voorstellingen in het Korzo theater bij te wonen.

Fatima op LinkedIn

Updates? Check onze social kanalen
De Haagse CultuurAcademie is powered by: