Home > Young professionals HCA > Fariël Riasatali

Fariël Riasatali

Het Nationale Theater - Floormanager Horeca en publieksdiensten

Fariël Riasatali werkt als Medewerker Horeca en Publieksservice bij Het Nationale Theater in Den Haag. 

Wat doe je naast je bovengenoemde werk? Ik ben studente Psychologie aan Universiteit Leiden. Als medewerker POPcorner aan Universiteit Leiden (2017) heb ik een promotieplan helpen opzetten, meerdere activiteiten ondersteund, en was ik betrokken bij het Diversiteitscongres. Ook op festivals ben ik graag onderdeel van de organisatie, zoals vrijwilliger Stagehand bij het Winternachtenfestival 2020, en artiestenbegeleiding bij Classical Encounters 2017. 

Wat denk jij dat je collega's het leukst aan jou vinden? Mijn zorgzaamheid, oog voor detail, gastvrijheid naar bezoekers, artiesten en collegae, puntualiteit en betrouwbaarheid.

Wat is het meest bijzondere wat jij in de cultuursector hebt meegemaakt? De openheid waarmee het 'anders' zijn wordt ontvangen. Iedereen mag zichzelf zijn en niets is te gek.

Wat is jouw favoriete cultuurbezoek? Let's dance in het Kunstmuseum. Een variatie van verschillende kunstvormen waarbij tegenstellingen niet geschuwd werden. Het heden werd naast het verleden gezet. Kleding, muziek, beelden en fysieke dans in één tentoonstelling maakten het voor mij een memorabel bezoek.

Fariël op LinkedIn

Fariël & Natalie presenteren hun canvas gecreëerd n.a.v. hun interview met Korzo Theater

Updates? Check onze social kanalen
De Haagse CultuurAcademie is powered by: