Home > Verhalen en ervaringen > Werksessie: Videobeeld en -geluid in Beeld en G...

Werksessie: Videobeeld en -geluid in Beeld en Geluid

De afsluiting van een heel waardevol proces in tijden van Corona

Videobeeld en -geluid in….

Beeld & Geluid!
Afsluiting van een proces in tijden van Corona

De #BLM interviews vormden inspiratie voor verschillende creatieve uitingen van de deelnemers. De oorspronkelijke opzet om deze presentaties op de jaarlijkse slotbijeenkomst te delen, kon helaas vanwege de overheidsmaatregelen niet live plaatsvinden. Door middel van dit videoproject konden de deelnemers toch presenteren in de prachtlocatie van het Haagse Museum voor Beeld & Geluid. Deze uitingen waren geheel eigen van aard en varieerden van gedicht, tot museumobject en audiopublicatie. Op de online afsluiting 15 december 2020 ging hiervan een minidocumentaire in première, waarin presentaties en reflecties op het HCA-traject tot een geheel gesmeed zijn. De minidocumentaire geeft een beeldimpressie van het #BLM onderzoek en inkijkje in de HCA-beleving van de deelnemers. 

Deze laatste fase zorgde volgens de deelnemers voor verbinding, verdieping en bewondering voor elkaars proces. Hun welverdiende certificaat namen zij in ontvangst onder het genot van toegestuurde lekkernijen, een toost en onderling napraten.

Gefeliciteerd met voltooiing van het programma Audrey Mussoni, Fariël Riasatali, Frandjescka Balootje, Jessica Riedewald, Mike Kokken, Natalie Fransen, Niek te Stroete, Susi Mosis, Tom Dello, Touba Bouchl, Yasmine Setoe en Yke van der Knaap!

Nieuwsgierig naar de eindpresentaties?
Impressies vind je hier:

Fariel & Natalie met een canvasserie

Mike met een spoken word presentatie

Frandjescka & Yasmine met een audiovisuele presentatie

Ook meedoen met de Haagse CultuurAcademie?
Neem direct contact op
De Haagse CultuurAcademie is powered by: