Home > Verhalen en ervaringen > HCA-sessies na de zomer weer 'offline' verder...

HCA-sessies na de zomer weer 'offline' verder

Door COVID-19 is natuurlijk ook ons programma opgeschoven, dus vanaf september starten wij hopelijk weer met offline werksessies!

HCA-sessies na zomer weer 'offline' verder

In de typisch Haagse Paleistuin kwam HCA weer bijeen

De afgedwongen thuisquarantaine in Nederland zorgde voor een ongekende verandering in de cultuursector. Met veel elan en bijzondere initiatieven deden organisaties hun uiterste best om bijvoorbeeld met digitale openstelling hun waarde voor het publiek te blijven aantonen. Een aantal van deze virtuele exposities en initiatieven deelde HCA via haar social media kanalen zoals de Facebook-pagina en Instagram. Ook HCA moest zich verhouden tot de nieuwe situatie, maar we zijn blij na de zomer weer offline verder te kunnen.

Ook de deelnemers ontmoetten elkaar online. Nu de fysieke openstelling van culturele organisaties beetje bij beetje weer realiteit wordt, kan het HCA-programma in september vervolgd worden met werksessies rondom de impact van #BLM, en ontmoetingen in het Mauritshuis en Korzo Theater. In de tussentijd biedt de oerhaagse Paleistuin ons ruimte om alvast aan de slag te gaan. Wij kijken reikhalzend uit naar het inspirerende vervolg!

Updates? Check onze social kanalen
De Haagse CultuurAcademie is powered by: